Ο Ανδρικός Παράγων στην υπογονιμότητα και ο ρόλος του στην εξωσωματική γονιμοποίηση

7 Νοέ 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας προσκαλούμε εκ μέρους της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής να συμμετάσχετε στην 7η Επιστημονική της εκδήλωση που θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Σάββατο, στο Συνεδριακό της Κέντρο (Παπανικολή 610, Χαλάνδρι, Αθήνα), με θέμα «Ο ανδρικός παράγων στην υπογονιμότητα και ο ρόλος του στην εξωσωματική γονιμοποίηση». Η εκδήλωση αυτή θα γίνει με τη συνεργασία της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, την αιγίδα της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας και απευθύνεται σε ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, βιολόγους, γενετιστές, μαίες, ψυχολόγους και στους ιδιαίτερα ασχολούμενους με την ανθρώπινη αναπαραγωγή. Στην διεπιστημονική αυτή συνάντηση θα κατατεθούν γνώσεις και απόψεις ειδικών, κλινικών ερευνητών και ευαισθητοποιημένων ομιλητών στα ποικίλα θέματα της ημερίδος που αφορούν τον υπογόνιμο άνδρα αλλά και την προσφορά της εξωσωματικής γονιμοποίησης στην αντιμετώπισης της υπογονιμότητας.

Οι νεότερες γνώσεις που θα αποκτηθούν, θα ενισχύσουν πολύ τις προσπάθειες των τριών επιστημονικών εταιρειών που συνεργάστηκαν για να προσφέρουν ενημέρωση με τις νεότερες τεχνικές ελέγχου της ορχικής λειτουργίας, την γενετική διερεύνηση με τη μέθοδο των μικροσυστοιχίων, την εκτίμηση της γονιμοποιητικής ικανότητας του σπέρματος με προσδιορισμό των οξειδωτικών παραγόντων και άλλων προσεγγίσεων που αφορούν τον άνδρα και τα προβλήματα υγείας του γεννητικού συστήματος και αναπαραγωγής. Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε σε αυτή την ημερίδα με υπόσχεση ότι όλοι μας θα ωφεληθούμε και θα προσφέρουμε με τη σειρά μας περισσότερη φροντίδα στον υπογόνιμο άνδρα.

Με βαθιά εκτίμηση, Πρόεδρος του ΣυνεδρίουΕυγ. Κουμαντάκης Καθηγητής Μ/Γ Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής Συνπρόεδροι του Συνεδρίου Φρ. Σοφράς Καθηγητής Ουρολογίας Πρόεδρος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Δ. Γουλής Αν.Καθηγητής Ενδοκρινολογίας Πρόεδρος της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς